Ristiäiskakut

Ristiäis- ja nimiäiskakut

RISTIÄISKAKUT

Täältä löydät joitain kuvia meidän valmistamista ristiäis- ja nimiäiskakuista. Lisää kakkukuvia löydät meidän Instagramista ja Facebookista. Jos et löydä sopivaa kakkua, niin laita meille viestiä ja valmistamme juuri sellaisen kakun kuin haluatte.

Kuvien kakkujen koristeet on ohjeellisia ja pidätämme oikeudet koristeiden muutoksiin. Kaikki kuvat: © Bakery Manteli.

Ristiäiskakkujen ja nimiäiskakkujen hinnat:

Ristiäiskakut / Nimiäiskakut ovat ns. fantasiakakkuja ja näille kakuille annamme aina tarjouksen.

Kakun hinta riippuu luonnollisesti:

  • kakun koosta
  • kakun täytteestä (jos joku muu kuin meidän esittämä täyte)
  • koristeiden määrästä / vaativuudesta

Pyydämmekin Teitä aina laittamaan meille tarjouspyynnön. Tällä sivulla muutamia tekemiäni kakkuja, mutta meille voi laittaa myös jostain muusta kakusta kuvan ja yleensäkkin toiveita millaisen kakun haluaa.

HUOM. Emme tee koskaan kenenkään toisen yrityksen valmistamasta kakusta suoranaista kopiota, vaan muokkaamme sen omaan muotoon, mutta kuitenkin niin jotta asiakkaan toiveet on otettu huomioon ja näin kakusta tulee asiakkaan näköinen.

Kakuissa emme käytä marsipaania, kuorrutteet ja koristeet ovat sokerimassaa (ei niin makeaa kuin marsipaani). Kakut voidaan tehdä yhteen tai useampaan kerrokseen.

Kakkujen lähtöhintana (alin hinta) voidaan pitää 4.50 € / henkilö — yleensä keskihinta on n 5 € / henkilö

Kakkujen koot ovat 5 henkilön välein 10 / 15 / 20 / 25 jne.

Voit valita seuraavista:
Kakkupohja: vaalea tai suklainen (mainitse myös jos haluat kakun gluteenittomana)
Täyte: mansikkamousse, vadelmamousse tai lime – jogurttimousse vadelmilla tai mustakka – jogurttimousse tai creme brulemousse mansikoilla tai suklaamousse vadelmilla / mansikoilla

HUOM. Täytteissä emme käytä eläinperäistä liivatetta. Kaikki kakut ovat aina laktoosittomia. Kyseiset täytteet ja pohjat ovat kaikki saman hintaisia.

TAKAISIN

Tilaukset ja tarjouspyynnöt sähköpostitse bakerymanteli@bakerymanteli.fi

Avainsanoja: Ristiäiskakku, nimiäiskakku, ristiäiset, nimiäiset, kastejuhla, täytekakku, voileipäkakku, helsinki, espoo, vantaa, hääkakku, Bakery Manteli, Tripla, häät, kuvakakku, valokuvakakku