Hääkakut

Juhlan maukkain hetki

HÄÄKAKUT

Täältä löydät kuvia meidän valmistamista Hääkakuista. Lisää kakkukuvia löydät meidän Instagramista ja Facebookista. Jos et löydä sopivaa kakkua, niin laita meille viestiä ja valmistamme juuri sellaisen kakun kuin haluatte.

Kuvien kakkujen koristeet on ohjeellisia ja pidätämme oikeudet koristeiden muutoksiin. Kaikki kuvat: © Bakery Manteli.

Hääkakkujen hinnat:

Hääkakun voi tilata telineeseen (näkyvään tai piilotettuun), torniin tai spiraaliin.

Hääkakun voi noutaa meidän toimipaikasta Mall of Triplasta tai me tuomme kakun (pyydä kuljetuksesta tarjous). Tietyt hääkakut kondiittorimestari tulee aina kokoamaan paikanpäälle ja tämän tarpeen katsomme aina silloin kun annamme tarjouksen asiakkaalle eli aina ei voi tehdä niin jotta tulee itse noutamaan. Ilmoitamme aina tarjouksen yhteydessä jos kakun voi asiakas itse laittaa esille mm. spiraalitelineeseen tulevat kakut voi asiakas hyvin itse koota hääpaikalla eli tapauskohtaisesti toimitaan.

HÄÄKAKUT ovat aina laktoosittomia ja hyvin paljon teemme myös gluteenittomia hääkakkuja. Muista mainita aina tarjouspyynnön yhteydessä jos haluat kakun gluteenittomaksi, hinta on silloin eri.

HÄÄKAKKUJEN hinnat alkaen 4.50 euro / henkilö riippuen:

  • kakun koosta
  • millainen kakku on tulossa

Hääkakkutelineestä otamme aina 50 euron pantin, tämä palautetaan kun teline palutetaan meidän toimipaikkaan.

HÄÄKAKKUJA:

Mansikkakermakakku, Vadelmakermakakku, Kinuski – Omenakermakakku, Sacherkakku, Kolmensuklaankakku, Lime – Valkosuklaakakku, Herukka – Suklaakakku, Mango – Limekakku, Naked Cake (runsaasti erilaisia täytteitä), Hasselpähkinä – Valkosuklaakakku, Vadelma – Valkosuklaakakku, Mansikkatuorejuustokakku, Suklaakakku (+ suklaavalu ja runsaastin erilaisia raikkaita täytteitä), jne.

TAKAISIN

Tilaukset ja tarjouspyynnöt sähköpostitse bakerymanteli@bakerymanteli.fi

Avainsanoja: Hääkakku, Häät, Hääkakkuja, Wedding cake, Bakery Manteli, Catering Helsinki, Juhlapalvelu Helsinki, Fantasiakakku, Hääjuhla